WIJKJURY 2021-2022

De WijkJury Utrecht van seizoen ‘21-‘22 bestaat uit:
Ambika, Rita, Esther, Florie, Gieta, Johanna, Lila, Martine, May, Pasram, Niermala, Sanne, Ursula, William, Warda, Zakaria. Ze wonen in verschillende wijken: Tolsteeg, Overvecht, Zuilen, Centrum, Zeeheldenbuurt, Leidsche Rijn, Lombok, De Meern en Oudwijk.

6 a - WijkJury Utrecht � Leendert Vooijc
11 b - WijkJury Utrecht � Leendert Vooij
Wijkjury Utrecht-4.jpg
Wijkjury Utrecht-7.jpg
Wijkjury Utrecht-6.jpg
Wijkjury Utrecht-2.jpg
Wijkjury Utrecht-1.jpg
Wijkjury Utrecht-12.jpg
Wijkjury Utrecht-8.jpg
Wijkjury Utrecht-11.jpg
 

LILA

6 a - WijkJury Utrecht � Leendert Vooijc

Mijn naam is Lila Bhagirath en op 5 maart word ik 65 jaar oud. Ik kom uit Suriname. Ik ben de 3e generatie van de hindoestaanse emigranten uit India van moederszijde en van vaderszijde de 4e. Van geboorte ben ik een Nederlandse. Ik woon in het Museumkwartier. Mijn bezigheden zijn erg sportief, ik fitness en loop graag een rondje Zocherpark, wat mij betreft de mooiste plek van Utrecht, of wandel langs De Nedereindse Plas in Nieuwegein. In normale omstandigheden doe ik 2 x per week aan Tai Chi. Elke vrijdag ga ik naar de hindoestaanse ouderen karaoke. Wat ik tot nu toe heb beleefd binnen de WijkJury vind ik heel goed. Ik heb waardering en bewondering voor de scenarioschrijver, producer en  (jonge) talentvolle artiesten.  Zij doen veel spectaculaire ideeën op die ze in enkele maanden tijd omvormen tot een toneelstuk waarmee ze op het podium staan.

 

ZAKARIA

11 b - WijkJury Utrecht � Leendert Vooij

Mijn naam is Zakaria Talhaoui. Ik ben een levenslustige en sportieve jongeman van 34 lentes. Ik ben een echte Cosmopolitan. Na 13 jaar gewoond te hebben in Tanger, Londen en Dubai woon ik nu weer in Utrecht. Waar ik blij van word is ukelele spelen, theatersport beoefenen, theaters bezoeken, in de natuur zijn en joggen en tennissen. Mijn ideale vrije dag is wanneer ik geen dingen gepland heb staan. Ik word wakker en kijk waar ik op dat moment zin in heb. Dat kan zijn een goed boek lezen, vrienden of familie zien, lekker koken of de natuur opzoeken.  Of gewoon wat ik op mijn laatste vrije dag deed, namelijk  Netflix serie ‘The Queen’s Gambit’ bingewatchen met een pak gevulde roomboterkoeken ;). Wat ik mooi vind aan wonen in Oudwijk is het serene Wilhelminapark en de leuke cafes aan burgemeester Reigerstraat. Ook fijn is dat het grenst aan Amelisweerd waar ik heerlijk kan joggen. Ik ben gek op dieren, vooral op honden die net zoals ik energiek zijn en speels karakter hebben.  Wanneer ik groot word wil ik een Husky, Golden Retriever  of Scottisch Fold. Door mijn deelname aan de Wijkjury hoop ik in contact te komen met voorstellingen waar ik normaliter niet zo snel heen zou gaan. Ik ben reuze benieuwd hoe ik dansvoorstellingen en lichtinstallaties ga ervaren. Ook heb ik veel zin in het maken van nieuwe vrienden die mijn liefde voor theater delen.

 

JORDY

Wijkjury Utrecht-11.jpg

Ik ben Jordy Roeten, 27 lentes jong en projectleider van de WijkJury Utrecht. Ik werk als docent en theatermaker door het hele land. Mijn hobby's zijn googlen – gemiddeld vier dingen per dag – en douchen, het liefst een warme douche met een koud biertje erbij! Ik ben sinds 6 jaar projectleider van de WijkJury, omdat ik een uitwisseling wil laten ontstaan tussen wijk en theater. Om een andere stem te laten horen over het theater en een bredere groep mensen het theater in wil krijgen. Ik heb een eigen theatergezelschap waarmee ik voorstellingen speel buiten de schouwburg door alle hoeken van het land. Ik ben vrijgezel en woon in Zuilen.